Jorbyggnad och traktorentreprenad Sjundeå, Västra Nyland

Tag kontakt

Jorbyggnad och traktorentreprenad Sjundeå, Västra Nyland

Tag kontakt

Markarbeten med grävmaskin

GM Kaivuri Oy Ab är specialiserad på markarbeten. Vi utför professionella markarbeten av olika natur och storlek för såväl hushåll, företag, jordbruk som skogsägare. Vi är även en pålitlig samarbetspartner som underleverantör åt byggföretag.

Vi är det rätta valet när du behöver ett pålitligt proffs. Jobben utförs alltid flexibelt och inom bestämd tid enligt kundens behov. Även mer krävande grävmaskinsarbeten sköts tryggt och effektivt. Erfarna arbetare och utrustning av hög kvalitet garanterar ett lyckat resultat.

Vi utför grävarbeten både på timtaxa och ackord. Ackordoffert kräver att alla faktorer som påverkar arbetet är utredda. Vår depå ligger i Sjundeå, nära Virkby, men vårt verksamhetsområde är hela västra Nyland samt huvudstadsregionen.

Bekanta dig med vårt serviceutbud och begär offert eller kontakta oss, så berättar vi gärna mer!

Service

Grundanläggning

Planerar du att bygga hus eller behöver du en entreprenör för att bygga väggrund? En välgjord grund är a och o, och därför lönar det sig att överlåta arbetet åt proffs. Vi utför grundarbeten sakkunnigt för såväl olika former av byggnader som vägar. Vi erbjuder grundarbeten även för byggföretagens behov.

Dränering för gård, åker och träsk

Behöver dräneringen på tomten förnyas eller är ditt byggprojekt precis påbörjat och du behöver en professionell aktör för dräneringen? Utöver dränering på tomten utför vi även dränering på åkrar, träsk och andra landområden som behöver torkas upp. Pålitlig dränering för såväl jordbruk, hushåll som företag.

Dammar och grönbotten

Drömmer du om en egen damm på gården? Eller ska du påbörja grönarbetet på tomten, och behöver någon som utför grundarbeten som att installera flyttgräs? Vår utrustning lämpar sig utmärkt för att gräva dammar och andra grundarbeten på tomten. Kontakta oss så utreder vi tillsammans hurdana jorbyggnadsarbeten du behöver.

Högläggning

När fröplantor planteras bör högläggning utnyttjas så att fröplantorna får en så god växtgrund som möjligt. Vi utför även högläggningsarbeten med grävmaskin, alltså redigerar vi området så att fröplantorna kan planteras lite högre upp än omgivande massa. Konttakta oss så berättar vi mer!

Schaktning, transport samt vägunderhåll

Vi erbjuder även jordschaktning som traktorentreprenad. Vi levererar jord såsom mylla, grus, fyllnadsjord och kross enligt kundens behov. Dessutom sköter vi effektivt och pålitligt underhållsarbeten från snöarbete till plogning för fastigheter och vägar på vintern. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kalusto

Grävmaskiner:

Daewoo 225 LCV åm. 2007
Doosan 140 LCV åm. 2016
Doosan 140 LCR åm  2012
Bobcat E 50 åm. 2013

Tilläggsutrustning till grävmaskin:

– Kaikissa koneissa kauhanpyörittjä
– Giljotin JAK 300
– Grip
– Stubbgrep
– Sållskopa
– Profilskopa

+ alla vanliga skopor

Liukuohjattu:

Bobcat  S300 åm. 2004
– Jordskopa
– Snöskopa
– Truckgafflar

 

Traktorer:

John Deer 7530 Autopower    åm. 2010
– Frontlastare
– Frontlyft
– Snöplog 3,70m (Soukkio)
– Isbett (Scrofa)
– Borstning aggregat
– Skopor + truckgafflar
– Schaktblad m. stödhjul 3 m
– Jordvagn 16tn

Jordpackare:

Swepac 430
Atlascopco 90kg (rund)
Dynapac valsvält

Egen lavett för transport av maskinerna.

Kontakt

 

GM Kaivuri Oy Ab

FO-nummer: 2783523-5

Telefon: 0400 674 674
E-mail: gustav.mildh@kaivuri.fi

Adress:
Pölansvägen 61
08700 Virkkala

Tag kontakt